Skip to content

Skapa företagets organisationsschema automatiskt!

 

Letar du efter ett snabbt och enkelt sätt för att skapa ditt företags organisationsschema?

Att ha ett aktuellt organisationsschema är viktigt för de flesta HR managers och har många fördelar. De hjälper HR och ledningen att få en överblick över alla som är involverade inom organisationen och det underlättar även för nyanställda att kunna se uppbyggnaden av olika arbetslag och vem som rapporterar till vem, alla medarbetares positioner och hur länge de arbetat där.

Men problemet är att det inte finns så många kostnadsfria verktyg för att skapa ett fungerande och enkelt organisationsschema. Det är också tidskrävande att hålla det uppdaterat när en ny medarbetare börjar eller när någon slutar.

 

Lösningen – Factorial HR skapar ditt organisationsschema automatiskt!

Denna tjänst är tillgänglig för alla företag som använder Factorial´s HR system. Du behöver inte kunna något om krångliga designprogram, word eller powerpoint.

Factorial skapar organisationsschemat automatiskt när du lägger till anställda, och uppdateras så fort det sker ändringar. Superenkelt och utan nedladdning eller installation av program!

 

Här kan du se ett exempel så du kan föreställa dig hur ditt företags organisationsschema kommer att se ut.

 

Varje anställd representeras av en bubbla som är en länk till hens profil. På så sätt har alla medarbetare enkel tillgång till varandras kontaktinformation och HR har tillgång till ytterligare information som kontrakt och lön bland annat.

 

Detta är endast en av alla de funktioner som Factorial HRM systemet erbjuder!

Factorial HR är ett 100% molnbaserat HRM system anpassat för SMF (medelstora och småföretag). Förutom att automatiskt kunna skapa ditt företags organisationsschema online, kan du även spara och dela dokument, planera semesterlista och godkänna ledighetsansökningar, bland många andra funktioner!

 

This post is also available in: English US Español Nederlands Italiano English UK Português PT

Related Posts

Leave a Comment