Due to the COVID-19 alert, our free trial is extended during this crisis & onboarding consultations will be offered for free. Click for more info.
Cookies hjälper oss att förbättra användarupplevelsen och anpassa innehåll och marknadsföring. Genom att använda vår hemsida så accepterar du användandet av cookies.

Dokumenthantering

Hantera företagets och medarbetarnas dokument smidigt och säkert.

Sign up and try it for free
Molnbaserad dokumenthantering lösning

Over 60,000 companies have already used our human resources software

fever
byhours
jeff
thehotelsnetwork
housfy
coverwallet
Dokumenthantering funktion för SMF

Identifikation, kontrakt, intyg, certifikat...

Tillgång till alla dokument från din profil och möjlighet att sortera bort dokument som inte behövs. Du kommer inte längre att förlora massa tid på att skicka ut individuella mail till varje anställd, ladda bara upp dokumenten på Factorial och dela med dina medarbetare.

Företagets dokument

Säker förvaring av alla dokument för ditt företag med möjlighet att dela med medarbetare när du behöver. Du behöver inte längre kompromissa med integritetsskydd genom att skicka samma dokument hundratals gånger, ladda bara upp i Factorial en gång och dela med hela företaget.

Dokumenthantering med obegränsat utrymme
Stark kryptering och SSO skyddar all information i Factorial

Skydda alla dokument

På Factorial tar vi säkerhet på allvar och skyddar all din data och dokument med ett starkt krypteringssystem och unik inloggning för varje användare.

All your HR processes in a single place