Semesterlista och Frånvaro

Inga fler lösa papper och Excel ark för planering av semester, låt dina anställda se sina tillgängliga semesterdagar och ansöka om ledighet genom Factorial.

Sign up for free

Över 60 000 företag har alltid användt vår mensliga resurs-programvara

Semesterlista och Frånvarohantering

Från medarbetarportalen kan anställda enkelt se hur många semesterdagar de har kvar, ansöka om ledighet och rapportera sjukfrånvaro.

Team kalender

Med hjälp av team kalendern och semesterlistan kan chefer och handledare snabbt få överblick av godkända och ansökta semesterdagar för att kunna planera bemanning. De anställda kan också se när deras kollegor kommer att vara borta från kontoret.   

Semesterdagar

Bestäm mängden av semesterdagar och tilldela till dina medarbetare så att de alltid kan se hur många dagar de har kvar. Det är också möjligt att lägga till och ta bort dagar manuellt.

Frånvarohantering

Chefer och handledare godkänner eller avböjer ansökningar om ledighet. När en anställd ansöker om ledighet blir respektive handledare notifierad så att de snabbt kan besvara förfrågan.

Anpassningsbar frånvaro

Kan dina medarbetare arbeta hemifrån? Jobba under en semesterdag? Frånvaro för personliga skäl eller vård av barn? Skapa olika sorters frånvaro och anpassa dem efter ditt företag.