Cookies hjälper oss att förbättra användarupplevelsen och anpassa innehåll och marknadsföring. Genom att använda vår hemsida så accepterar du användandet av cookies.

Medarbetarportalen

Genom sin profil kan medarbetare enkelt komma åt sin personliga information och dokument, se semesterdagar och ansöka om ledighet.

Sign up for free

Över 60 000 företag har alltid användt vår mensliga resurs-programvara

Ansök om semester och ledighet

Genom medarbetarportalen kan anställda ansöka om ledighet och se hur många semesterdagar de har kvar. När de har gjort en ledighetsansökan skickas den till personen inom företaget som är ansvarig för godkännande av ledighet.

All information på ett och samma ställe

Du behöver inte längre skicka ut dokument via mail eller manuellt uppdatera dina anställdas information. Genom sin personliga inloggningsportal har alla medarbetare tillgång till sin personliga information och dokument.

Evenemang och Kommunikation

Med Factorial kommer dina medarbetare alltid vara uppdaterade om vad som händer inom företaget. Informera om event och aktiviteter, uppdatera medarbetarna om alla viktiga händelser och aldrig missa en födelsedag!

Skydda dina medarbetares information

På Factorial tar vi säkerhet och integritet på allvar och vi skyddar all information och dokument med kraftfull kryptering och unik inloggning för varje användare.