Cookies hjälper oss att förbättra användarupplevelsen och anpassa innehåll och marknadsföring. Genom att använda vår hemsida så accepterar du användandet av cookies.

Gratis Human Resources system

Med målet att få ut så mycket som möjligt av ert HR management har vi skapat ett gratis HRM system anpassat för SMF. Systemet kan automatiskt generera rapporter och analyser, har integrerad dokumenthantering med obegränsat lagringsutrymme och en semesterlista för alla anställda.

Konsulterings tjänster

Factorials affärsmodell är baserad på våra HR konsulteringstjänster. Våra experter tar hand om alla administrativa processer; lönespecifikationer, registrering och uppsägningar, bland annat. Tyvärr finns denna tjänst just nu endast tillgänglig i vissa länder.

Hur skapades Factorial?

Många av uppgifterna hos HR ansvariga kräver konstant uppdatering och är ofta repetitiva. Det är på grund av dessa tidskrävande, upprepade processer som Factorial skapades med målet att lösa problem genom ett gratis system och konsultering.
Efter djupgående analyser av HR avdelningar och ansvariga på SMF kan vi konstatera att ungefär 80% av dagen spenderas på besvärliga och repeterade uppgifter och endast 20% på att bygga en stark företagskultur, som i sin tur kommer öka produktiviteten och moral hos medarbetare.
Vi vill byta plats på dessa procentandelar och erbjuder därför verktyg som tillåter HR ansvariga att ta kontroll över sin dag, låta systemet ta hand om administrativa uppgifter och istället fokusera på den viktigaste resursen; medarbetarna.

Vi vill förenkla och förbättra sättet som företag hanterar sina mänskliga resurser på.

Lär känna vårt Team

Vad betyder Factorial?

Fakulteter representerar värden som vi identifierar oss med på Factorial. En fakultets egenskap är en matematisk funktion som reflekterar organisk tillväxt, superlativet av en exponentiell funktion. Factorial handlar om företags tillväxt, utveckling av anställda och starka kulturer inom en organisation.